Even voorstellen… ‘n warm welkom bij Kerk & Buurt Noord

Mijn naam is Rianne Bos. Sinds 1 januari ben ik een nieuw gezicht bij Kerk & Buurt. Op dinsdag en woensdag werk ik er als buurtpastor. Vanaf het begin voel ik me warm welkom geheten op deze mooie plek aan de Adelaarsweg. Ik ben bijna 38 jaar, ben getrouwd en heb twee kinderen. Ik heb op veel plaatsen gewoond in Nederland, Engeland en Madagaskar. Ik weet dus een beetje hoe het is om me vreemdeling te voelen in een ander land. Nu woon ik in Amstelveen. Ik hou van lezen, haken en creatief bezig zijn. Eerder werkte ik als casemanager/woonbegeleider in de thuiszorg. Toen mijn kinderen alletwee op school zaten, ben ik gaan studeren. In de afgelopen jaren heb ik theologie gestudeerd. Het was mooi om veel over God en mensen te leren. Ik leer veel uit boeken, maar ook van mensen om me heen. Zo heb ik bijvoorbeeld voor mijn afstudeerverslag veel geleerd van moslimvrouwen die ik interviewde. Hoewel ik bijna klaar ben met studeren, ben ik nooit uitgeleerd, want ik ben benieuwd wie ik bij Kerk&Buurt allemaal ga ontmoeten en leren kennen. Ik hoop u of jou binnenkort te ontmoeten in de huiskamer, tijdens een maaltijd of voor een individueel gesprek. Van harte welkom!

Geplaatst op 18 februari 2020 door adelaar